Global Security / Våra tjänster / Säkerhetsbemanning
Om oss Tjänster Kontakta oss

Säkerhetsbemanning


All vår personal är utbildad i HLR-DHLR och har en spetskompetens i service och kommunikationsarbetet med andra person. Vi sätter våra möten med andra människor högt och vi arbetar alltid efter de mjuka värdena och närvaro i alla situationer som kommer oss för. Att alltid arbeta efter att skapa den tryggaste och mest serviceinriktade miljön för både våra kunder och dess anställda men även våra kunders gäster och besökare.

All vår personal är godkänd och kontrollerad av Länsstyrelsen och Polismyndigheten. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg i vilken typ av bemanning du är intresserad av. Vi har lång och bred erfarenhet av att arbeta i alla typer av publika miljöer. Service, trygghet och värdskap är våra ledord.

Garderobsvärd - Security


Denna person är inriktad och fokuserad på garderobsverksamhet. Denna tjänst går även att kombinera som värd om man behöver vara effektiv ur både ett ekonomiskt och tryggt perspektiv.

Vi sköter all typ av garderobshantering och hanterar stora sällskap och flöden till detta. Går att kombinera med andra tjänster till exempel event eller liknande.

Värd - Security


Värdens främsta fokus är service och trygghet. Tjänsten kan nyttjas i alla miljöer och det finns också möjlighet att kombinera tex en ordningsvakt med en värdtjänst.

Värden ser personen i fråga och har ett brett kunskapsområde inom service och kan med lätthet skapa trygghetsskapande miljöer. Denna tjänsten kan du använda inom många områden såsom; hotell, restaurang, event och mötesmiljöer. Dessa områden har vi en lång och bred erfarenhet inom.

Väktare


En väktare använder vi främst med vid våra hemgångskontroller men också i hotellmiljöer och andra områden där det finns krav på speciellt utbildad säkerhetspersonal. Exempelvis som receptionsväktare eller i miljöer som köpcentrum. En väktare har utbildning i batong och fängselteknik. Beroende på vilket evenemang eller önskemål våra kunder har så arbetar vi både i kostym och med insatskläder.

Ordningsvakt


Våra ordningsvakter används i främsta led på de förordnandeområden som kräver ett särskilt tillstånd av polismyndighet. Antingen vid specifika event och områden eller uppdrag som riktar sig mer mot exempelvis hotell eller mötesmiljöer.

Ordningsvakten används i trygghetsskapande syften och arbetar alltid med ett högt fokus på den andra personen och värdskapet. En ordningsvakt kan kombineras med de flesta tjänster då man kan få ett mer komplett utövande till rätt uppdrag. Våra ordningsvakter arbetar både i kostym och insatskläder beroende på vad bevakningen innebär och vart den skall utföras.