Om Global Security

Global Security är ett auktoriserat och av länsstyrelsen godkänt säkerhetsföretag. Vi riktar oss mot den privata sektorn och erbjuder kompletta säkerhetslösningar med kvalité. Vi på Global Security arbetar utefter att se problemen från ovan och därigenom bygga en stark och stabil helhet i våra säkerhetslösningar. Därefter anpassar vi våra säkerhetslösningar efter den enskilda kundens behov, inget uppdrag är för litet för oss.

Tillsammans med medveten och kunnig personal och samarbetspartners kan vi skräddarsy säkerhetslösningar för både det mindre och det större företaget. Vårt huvudfokus är att kunna erbjuda omfattande säkerhet i kombination med god service.

Våra ledord är trygghet, service och värdskap. Dessa ledord genomsyrar hela verksamheten. Alla våra medarbetare arbetar efter dessa och integrerar de i det dagliga arbetet.

Mål och Framtid

Global Security har funnits sedan år 2004 och under ledning av mig, Robin Johansson sedan år 2012. Under åren har Global Security skapat sig en trygg och stabil grund och arbetar med många trogna kunder.

Min vision är att värna om den stabila grunden och låta företaget växa och expandera. Skapa fler goda kundrelationer och kunna erbjuda fler tjänster inom säkerhet med hög service och flexibilitet. Målet är att Global Security ska vara ett företag som är kunskapsledande inom sektorn och kunna erbjuda en tydlig spetskompetens inom området säkerhet.

Copyright © 2013 Global Security IPS AB

Kontakt

Lediga tjänster

Startsidan